• Vi berättar gärna mer!

  031 – 49 01 70

   

  Flyttoffert

Flytthjälp I GÖTEBORG  


Att flytta ska vara enkelt och det är där Move 4 You kommer in i bilden för att hjälpa dig.

Behöver du flytthjälp i Göteborg? Move 4 You hjälper dig med din privatflytt, företagsflytt eller flytt av tungtransport, exempelvis av pianon eller kassaskåp. Dessutom flyttstädar vi och erbjuder säker magasinering i tempererade lokaler.

Vart flyttar vi?

Vi erbjuder dig flytthjälp i Göteborg till övriga Sverige, och även till våra nära grannländer Danmark och Norge. Vi erbjuder både heltäckande och anpassade lösningar - allt för att kunna möta ditt specifika behov. Ingenting är omöjligt, ring oss så hjälper vi dig!

Vad vill du ha hjälp med?

I stora drag erbjuder vi flytthjälp i Göteborg i form av:

 • Privatflytt / Bohagsflytt
  Vi hjälper dig med din privatflytt eller bohagsflytt i Göteborg med omnejd. Ni bestämmer helt och hållet hur mycket ni vill ha hjälp med. Packning, flytt och/eller städning. 
  Läs mer
 • Företagsflytt / Kontorsflytt
  Vi erbjuder en helhetslösning för er företagsflytt men också anpassade lösningar om så önskas. Vi flyttar allt från enstaka bord till hela kontor eller arbetsplatser
  Läs mer
 • Tungtransport
  Vi flyttar er tungtransport. Pianoflytt eller kassaskåpsflytt - ingenting är för tungt att bära för Move 4 You.
  Läs mer

Flytt eller städoffert

På vår hemsida kan du enkelt fylla i en flytt- eller städoffert, så återkommer vi snabbt med en kostnadsfri offert till dig. Vi både flyttstädar, storstädar och erbjuder veckovisstädning. Både för privata hem, byggen och arbetsplatser. Behöver du flytthjälp i Göteborg? Fyll i din offertförfrågan nedan.

Offertförfrågan


Kostnadsfri besiktning

Vid större bohag eller vid flytt från villa kommer vi gärna ut till dig för att göra en kostnadsfri besiktning. Efter en besiktning kan du erhålla fast pris om så önskas. Flyttkartonger utlånas alltid gratis vid bokad flytt.

Boka

Säker flytthjälp i Göteborg med Move 4 You

Move 4 You har erfaren personal som har jobbat många år inom branschen. Vi är utför er flytt på ett professionelllt sätt, allt för att undvika risken för skador på ert bohag. Men även den mest erfarne kan råka ut för en olycka, därför är vi självklart försäkrade mot sådana händelser (Bohag 2010).

Vi bär tryggt bär era bördor

Vi som arbetar på Move 4 You vet vad som krävs för att en flytt ska gå smidigt och enkelt. Självklart konsulterar vi därför gärna dig om du har några funderingar kring din flytthjälp i Göteborg.  Varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor! 

Du når oss på telefon 031 – 49 01 70 eller mail info@move4you.se.

 

 

 

 Kontakta oss