• Vi berättar gärna mer!

  031 – 49 01 70

   

  Flyttoffert

Företagsflytt i göteborg

Vill ni ha en riktig helhetslösning för er företagsflytt i Göteborg?

Ska ni flytta ert företag? Låt Move 4 You hjälpa er i kaoset! Vi flyttar allt från kompletta kontor, byggen och företag till enstaka stolar och bord. Dessutom kan vi montera och magasinera eventuella möbler om ni så önskar.

Fyll i er flyttoffert   redan idag och få ett prisförslag omgående. Tillsammans gör vi er företagsflytt i Göteborg till en härlig nystart!


Hur går det till när vi flyttar?

Flexibilitet är Move 4 You’s ledord. Vi utgår alltid från era behov och önskemål, och utformar vår flyttlösning utifrån det.

 • Helhetslösning

Önskar ni ett helhetsgrepp om er företagsflytt i Göteborg både packar, städar och monterar vi allt. Dessutom kan vi magasinera eventuella möbler som inte får plats. Vi flyttar även tungtrangsport, som flytt av kassaskåp eller liknande. 

 • Anpassad lösning

Vill ni istället bara ha hjälp med ommöblering av ett befintligt kontor hjälper vi till med det. Uppe till höger ser du exempel på vad som ingår i vår kostnadsfria besiktning, där vi ser över vad vi kan hjälpa till med.

 
Varför välja Move 4 You?

Vi vet att tanken på en flytt kan kännas både jobbig och överväldigande. Och att en företagsflytt tar en hel del tid från viktiga arbetsuppgifter. Med våra helhetslösningar kan du dock känna dig trygg med att allt kommer på plats - och kanske viktigast av allt; att det går smidigt till. Dessutom kan vi magasinera era möbler som ni kanske inte får plats med på det nya stället. 

Med Move 4 You kan ni helt enkelt samla allt på ett och samma ställe. Och det brukar vara en rätt skön känsla mitt i flyttkaoset.

Här kan du också läsa fler tips för dig som ska göra en kontorsflytt i Göteborg.

Höstlöv

Vi ser framemot din företagsflytt i Göteborg och en härlig nystart! 

 

Kostnadsfri besiktning

Move 4 You erbjuder alltid en kostnadsfri besiktning i samband med er företagsflytt. Där ser vi om vi kan hjälpa till med följande:

 • Internflytt
  En internflytt innebär bland annat ommöblering av kontor, flytt av arbetsplatser mm. Vi flyttar med er -- även om ni inte flyttar långt!
 • Montering
  Innefattar exempelvis upp- och nedmontering av skrivbord och väggfasta hyllor mm.
 • Kassaskåpsflytt
  Vi bär tungt - både när ni köpt nytt eller bara behöver byta plats.

Enkelt, säkert och tryggt

Med mångårig erfarenhet i branschen genomför vi er företagsflytt i Göteborg, men också i många andra delar av Sverige och Norge. Hos oss är ni i trygga händer och givetvis är vi försäkrade om en olycka mot all förmodan skulle ske (Bohag, 2010).

Låt oss få reda på vad vi kan göra för att er företagsflytt i Göteborg ska bli enklare.
Använd snabbformuläret nedan så svarar vi på dina frågor och funderingar!

Ett kontor som ska illustrera en genomförd kontorsflytt i Göteborg.

 Kontakta oss