• Vi berättar gärna mer!

    031 – 49 01 70

     

    Flyttoffert

Magasinering i Göteborg


Move 4 You  är en flyttfirma i Göteborg som erbjuder er en säker och trygg magasinering i Göteborg. Har ert företag kanske flyttat från ett större kontor till ett mindre? Då tillhandahåller vi lokaler för magasinering där ni tryggt kan förvara era kontorsmöbler eller andra föremål som inte längre får plats.

Har du som privatperson  kanske istället flyttat från villa till lägenhet och är i behov av ytterligare förvaringsutrymme? Lugn, Move 4 You erbjuder magasinering för alla typer av ändamål.

Frigör utrymme med Move 4 You –  vi är flyttfirman med lösningen som passar just er.

Ring 031-49 01 70 så hjälper vi dig!

Behöver du hjälp med förvaring?

 

Move 4 You – Magasinering i Göteborg för alla

Våra anpassade helhetslösningar passar perfekt för er som vill ha hjälp hela vägen, men självklart skräddarsyr vi även våra tjänster så att vi kan möta just ert behov. Oavsett om ni behöver komplett hjälp med både flytt, flyttstäd, montering och magasinering i Göteborg eller enbart det sistnämnda – så ser vi till att hitta en lösning som passar er. Har ni mycket som ska magasineras och stora föremål? Inga problem, vi ordar alltid så att det finns plats.

Magasinering i Göteborg – alltid i tryggt förvar

Vi vill att ni ska känna er fullständigt trygga med de föremål ni förvarar hos oss. Hos oss kan ni därför vara lugna, allt ni förvarar hos oss är i tryggt förvar i larmade, övervakade och givetvis även tempererade lokaler. Skulle något mot förmodan hända är vi självklart försäkrade.

Flexibla förråd för kort – eller långtidsuthyrning

Vi på Move 4 You vet att människor har olika behov av förvaring. Oavsett om ni är i behov av att hyra ett förråd i Göteborg för uthyrning under en kortare period eller för långtidsuthyrning, så ordar vi er magasinering i Göteborg. Vi vet också att det är viktigt att enkelt kunna kunna hämta saker i sitt förråd vid behov. Därför har vi givetvis lagt stor vikt vid att ni smidigt och snabbt ska kunna tillgå ert förråd.

Move 4 You – kom i kontakt med oss

Vi som arbetar på Move 4 You har lång erfarenhet av magasinering, och självklart konsulterar vi gärna er om ni har några funderingar om vår magasinering i Göteborg. Har du frågor kring vår magasinering eller ytterligare funderingar kring våra förråd i Göteborg, är du därför varmt välkommen att kontakta oss.

Du når oss på telefon på 031-49 01 70 eller per mail info@move4you.se.Kontakta oss